TEL: 06 1929 1929 - E-mail: info@minimoves.nl

Verhuisservice

Betrouwbare en vakbekwame verhuizers
Flexibele verhuisservice en voordelig verhuizen

Verhuisservice Zwolle en omstreken

Verhuisservice op maat!

Met onze flexibele verhuisservice bieden wij meer dan standaard diensten aan. Wij kijken wat u nodig heeft. Heeft u een kleine verhuizing? Alleen een bus met chauffeur nodig? Of een extra verhuishulp? Alleen de grote en zware spullen verhuizen? Intern verhuizen? Wilt u dat wij de meubels demonteren en monteren? Lampen of gordijnen verwijderen of ophangen? Hulp bij klussen? Met onze flexibele service bepaalt u zelf hoe u de verhuizing wilt, aansluitend op uw budget. Overleg het met ons, wij denken graag met u mee.

Speciale Senioren Verhuisservice

Wij bieden tevens een speciale service voor ouderen, waarbij wij nog een stapje verder gaan in de dienstverlening. Zie hiervoor onze speciale Senioren Verhuisservice.

Woningontruiming en opleveren oude woning

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen of opleveren van een woning? Verwijderen van raambekleding en vloerbedekking? Wij helpen u graag met de woningontruiming en oplevering. Zie hiervoor onze pagina Woningontruiming

Aanverwante diensten

Tevens kunnen wij u helpen met het woonklaar maken van de nieuwe woning, waaronder sauzen, schilderen en vloer leggen. En mochten wij u  niet kunnen helpen dan kunt u gebruik maken van ons netwerk aan bedrijven, waardoor wij ook kunnen zorgen voor voordelige klussen, schoonmaak- en schilderwerk. Ook werken wij samen met de opslagbedrijven Loods038 , Boxitup en  Spacewinner.

Op zoek naar een flexibel en voordelig verhuisbedrijf?

Neem contact op