Verhuisservice Zwolle

Verhuisservice op maat!

Verhuisservice op maat!

Met onze flexibele verhuisservice bieden wij meer dan standaard diensten aan. Wij kijken wat u nodig heeft. Heeft u een kleine verhuizing? Alleen een bus met chauffeur nodig? Of een extra verhuishulp? Alleen de grote en zware spullen verhuizen? Intern verhuizen? Wilt u dat wij de meubels demonteren en monteren? Lampen of gordijnen verwijderen of ophangen? Met onze flexibele service bepaalt u zelf hoe u de verhuizing wilt, aansluitend op uw budget. Overleg het met ons, wij denken graag met u mee.

Speciale Senioren Verhuisservice

Wij bieden tevens een speciale service voor ouderen die verhuizen, waarbij wij nog een stapje verder gaan in de dienstverlening. Zie hiervoor onze speciale Senioren Verhuisservice.

Woningontruiming en opleveren oude woning

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen of opleveren van een woning? Verwijderen van raambekleding en vloerbedekking? Wij helpen u graag met de woningontruiming en oplevering. Zie hiervoor onze pagina Woningontruiming

Netwerk van
bedrijven

Om de service compleet te maken hebben wij een netwerk aan bedrijven, waardoor wij ook kunnen zorgen voor voordelige klussen, schoonmaak- en schilderwerk. Ook werken wij samen met de opslagbedrijven Loods038, Boxitup en Spacewinner.

Verhuisservice Zwolle

Meer weten over de flexibele verhuisservice van MiniMoves?