Woningontruiming Zwolle

Woningontruiming

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen en opleveren van uw woning? Bent u geconfronteerd met een gedwongen woningontruiming in verband met opname of overlijden van een naaste? Inboedel verhuizen, opslaan of afvoeren? Als verhuisbedrijf hebben wij ruime ervaring met woningontruiming en de oplevering van woningen.

Woningontruiming Zwolle; verhuizing en opslag inboedel

Als ervaren verhuisbedrijf kunnen wij de bruikbare inboedel eenvoudig verhuizen naar bijvoorbeeld een familielid, vriend of kennis, ook in andere delen van het land (of eventueel daarbuiten). En mocht u even niet weten waar de inboedel naar toe moet dan kunnen wij uw inboedel tijdelijk ook opslaan. Wij hebben een goede samenwerking met lokale opslagbedrijven, Spacewinner, Loods038 en Boxitup zodat wij dit geheel voor u kunnen regelen.

woningontruiming Zwolle
leeghalen woning zwolle

Woningontruiming Zwolle; afvoer van inboedel

Wij kunnen ook ondersteunen bij het ontruimen van de woning. Wij zijn bekend met de regels van de stort en weten hoe we op een kostenbesparende maar milieuvriendelijke manier uw inboedel kunnen afvoeren. Ook komen wij vaak bij kringlopen en andere instanties, zoals goede doelen(uiteraard in overleg met u) om inboedel te schenken. Wij kunnen goed inschatten wat zij nog kunnen gebruiken. En hierdoor kan ook bespaard worden op de stortkosten.

Woningontruiming

Woningontruiming Zwolle; het opleveren van de (huur)woning

Het opleveren van een (huur)woning kan tijdrovend zijn en soms moet het snel gebeuren.Wij helpen u hier graag bij. Wij hebben regelmatig contact met woningcorporaties en zorginstellingen, zijn bekend met de regels van oplevering en weten dus wat er moet gebeuren. Onze service gaat ver en wij kunnen u ook ondersteunen met het contact met de woningcorporatie en de afspraken i.v.m. voor-, tussen en eindinspectie.

En mochten wij u niet zelf kunnen helpen dan kunt u gebruik maken van ons netwerk aan klusbedrijven, schildersbedrijven, stukadoors, installateurs, vloerbedrijven en hoveniers.

Wij zorgen verder

voor onder andere:

Het verwijderen en afvoeren van vloeren, behang en wandaankleding

Het verwijderen van schroeven, pluggen en spijkers

Indien nodig sauzen wij muren en plafonds voor u over

Het schoonmaken en bezemschoon opleveren van de woning