TEL: 06 1929 1929 - E-mail: info@minimoves.nl

Woningontruiming

Woningontruiming Zwolle

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen en opleveren van uw woning? Bent u geconfronteerd met een gedwongen woningontruiming in verband met opname of overlijden van een naaste? Als verhuisbedrijf hebben wij ruime ervaring met het leeghalen en opleveren van woningen.

Woningontruiming Zwolle; opleveren huurwoning

Het opleveren van een huurwoning kan tijdrovend zijn en soms moet het snel gebeuren. Wij helpen u hier graag bij. Wij hebben regelmatig contact met woningcorporatie, zijn bekend met de regels van oplevering en weten wat er moet gebeuren. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • het contact met de woningcorporatie en afspraken voor-, tussen- en eindinspectie
  • de verhuizing, opslag en afvoer van inboedel
  • het verwijderen en afvoeren van vloeren, behang en wandaankleding
  • het schoonmaken en bezemschoon opleveren van de woning

Woningontruiming Zwolle; verhuizing en opslag inboedel

Als ervaren en gecertificeerd verhuisbedrijf kunnen wij de bruikbare inboedel eenvoudig verhuizen naar bijvoorbeeld een familielid. En mocht u even niet weten waar de inboedel naar toe moet dan kunnen wij uw inboedel tijdelijk ook opslaan. Wij hebben een goede samenwerking met lokale opslagbedrijven, zodat wij dit geheel voor u kunnen regelen.

Woningontruiming Zwolle; afvoer van inboedel

Wij zijn bekend met de regels van de stort en weten hoe we op een efficiënte maar milieuvriendelijke manier uw inboedel kunnen afvoeren. Bij Rova Zwolle kunnen wij bovendien 250 kilo per dag gratis storten, dit kan u al €60,- schelen. Ook komen wij vaak bij kringlopen en andere instanties, zoals goede doelen (uiteraard in overleg met u) om inboedel te schenken. Wij kunnen goed inschatten wat zij nog kunnen gebruiken. En hierdoor kan ook bespaard worden op de stortkosten.

Woningontruiming Zwolle; eindoplevering woning

Wij hebben hebben middelen voor het verwijderen van vloeren zoals behang, vinyl, laminaat of parket. En voor het verwijderen van het behang maken wij gebruik van stoommachines. We verwijderen wandbaankleding, pluggen, schroeven en spijkers. Indien nodig sauzen wij muren en plafonds voor u over. En wij kunnen de woning ook schoonmaken en bezemschoon opleveren.

Op zoek naar een flexibel en voordelig verhuisbedrijf?

Neem contact op