TEL: 06 1929 1929 - E-mail: info@minimoves.nl

Over MiniMoves

Verhuizer Zwolle: De oprichting van MiniMoves

Mijn naam is Aschwin Zuidberg, oprichter van MiniMoves. Hoewel ik een achtergrond heb in Personeel & Organisatie heeft de logistieke dienstverlening mij altijd aangetrokken. In de weekenden hielp ik vaak bij vrienden die gingen verhuizen of iets vervoerd wilden hebben. Het gebrek aan goedkope verhuizers viel mij toen al op. En als je een kleine verhuizing hebt, is het lastig om een kleine verhuizer in Zwolle en omgeving te vinden. Je hebt soms alleen een verhuisbus met chauffeur en eventueel een extra verhuishulp nodig. Het is dan fijn om een voordelig verhuisbedrijf te kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen. Daar ontstond het idee van een verhuisservice voor kleinere verhuizingen en verhuizingen binnen de omgeving.

Verhuizer Zwolle met internationale ervaring

In 2010 woonde ik in Sydney (Australië), waar ik kennis maakte met een Australische ondernemer die een verhuisbedrijf had. Hij gaf aan dat hij regelmatig aanvragen kreeg voor kleinere verhuizingen maar omdat hij alleen een grote verhuiswagen had waren deze klussen voor hem niet handig. Hij hielp mij met de opzet van een verhuisservice, waar ik erg veel plezier in had en wat goed liep. De vergunningen waren een jaar geldig, maar bij terugkeer in Nederland begon ik met de plannen om als verhuizer in Zwolle aan de slag te gaan.

In de grote steden zie je het concept van een budget verhuisservice steeds meer. Maar Zwolle wordt ook groot en ik wilde graag een nieuwe faciliteit bieden in deze mooie stad. Omdat ik al snel aan de slag kon bij een grote verzekeraar, verdwenen de plannen even in de bureaulade. Maar in  2014 vond ik de tijd rijp om mijn baan op te zeggen en te beginnen met de opstart van MiniMoves. Inmiddels weten veel mensen MiniMoves te vinden en zien het als een uitkomst voor de regio Zwolle. We hebben nauwe banden met een aantal opslagbedrijven. Ook hebben wij een uitstekende samenwerking met de gemeente Zwolle en de sociale wijkteams.

Onze klanten complimenteren ons vaak om onze inzet en gestructureerde en zorgvuldige werkwijze. Onze manier van communiceren, de betrokkenheid en klantvriendelijkheid worden hierbij erg gewaardeerd. Daar zijn wij trots op! Diverse kranten hebben inmiddels over ons geschreven:

Verhuizer Zwolle in de media

Contact met Verhuizer Zwolle

Wilt u weten hoe MiniMoves u van dienst kan zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 1929 1929 of info@minimoves.nl

 

Op zoek naar een flexibel en voordelig verhuisbedrijf?

Neem contact op