Vacature Verhuismedewerker (allround) 16 tot 32 u/w

Jouw werk

Je start je dag met koffie op de standplaats, hier klets je nog even bij met je collega’s voordat de bestelbus gestart wordt en jullie samen op pad gaan naar de klant. Na kennismaking met de klant bespreken jullie wat de wensen zijn, waarna jullie beginnen met de werkzaamheden. Jouw gevoel voor het logisch, veilig en schadevrij inpakken van de bestelbus komt hierbij goed van pas.

Wanneer je de inboedel hebt overgebracht naar het nieuwe adres zorg je ervoor dat deze weer wordt uitgeladen en naar wens van de klant op de juiste plek worden gezet. Uiteraard ben je voorzichtig met vloeren, muren, deuren, deurposten etc.

Jouw technisch inzicht is handig om ervoor te zorgen dat de benodigde (de)montage van meubels en het ontkoppelen en aankoppelen van apparatuur goed gebeurt.

Afhankelijk van de duur van de klus heb je één of meerdere opdrachten per dag. Flexibiliteit is dus van belang, het kan namelijk zomaar anders lopen dan van te voren verwacht! Samen met je collega’s probeer je je werk elke dag opnieuw tot een succes te maken!

Zoals je kunt lezen is het dus een erg afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is en je met verschillende klanten in contact komt. Jouw flexibele en klantgerichte instelling komt hierbij goed van pas. Daarnaast zie jij er altijd representatief uit zodat je een goed beeld afgeeft naar de klanten. 

Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Daarom is het belangrijk dat je een VOG kunt overleggen

Jouw vaardigheden

Je bent sociaal en communicatief en bent representatief 

Je hebt inzicht en overzicht en bent een aanpakker

Je bent betrouwbaar en bereid om een VOG aan te vragen

Je woont in (de buurt van) Zwolle

Je spreekt goed Nederlands

Je hebt een B-rijbewijs

Je houdt van actief bezig zijn en bent fysiek sterk

Je hebt technisch inzicht i.v.m. demontage en montage meubels, witgoed etc.

Ervaring is een pre

Wat wij jou bieden

Een werkweek tussen 16 en 32 uur 

Flexibele werkdagen

Een goed salaris

Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde

Gezellige en gemotiveerde collega’s

Mogelijkheid tot behalen BE rijbewijs

Interesse?

Neem contact op met Aschwin Zuidberg, eigenaar van MiniMoves via email (info@minimoves.nl) of telefoon 06-1929 1929.