TEL: 06 1929 1929 - E-mail: info@minimoves.nl

Senioren Verhuizing

Senioren Verhuizing Zwolle en omgeving

Verhuizen kan voor ouderen ingrijpend zijn. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u de verhuizing (gedeeltelijk) liever niet zelf doet. Met de speciale verhuisservice voor senioren kijken wij naar wat u nodig heeft en helpen wij u om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij senioren verhuizingen gaat het vaak om een verhuizing naar een kleinere woning. Een deel van de inboedel gaat dan naar de nieuwe woning, een deel wellicht naar familie en een deel van de huisraad kan weg. Dit maakt dat veel senioren verhuizen moeilijk vinden. Hier kunnen wij bij helpen. Voor deze relatief kleine verhuizingen is helemaal geen grote vrachtwagen, met bijbehorende kosten, nodig. Met onze verhuisbus zorgen wij voor een voordelige en zorgeloze verhuizing.

Senioren Verhuizing, de extra service

Wij betrekken senioren bij het proces van verhuizen en zorgen dat alles op de juiste plek wordt neergezet. Naast de verhuizing van uw inboedel kunnen wij bij seniorenverhuizingen desgewenst ook zorgen voor onder andere:

  • Een vrijblijvend oriënterend gesprek, wederzijdse kennismaking en inventarisatie
  • demontage en montage van meubelen en het af- en aansluiten van witgoed en audio/tv/computerapparatuur
  • Hulp en advies bij de oplevering van de oude woning (bijvoorbeeld het verwijderen van lampen en gordijnen, vloerbedekking of laminaat.
  • Een inpakservice, voor als u het inpakken van de verhuisdozen niet kunt of wilt doen.

Senioren Verhuizing en aanverwante diensten

Wanneer u via ons verhuist, kunt u ook een beroep doen op ons netwerk van aanverwante dienstverleners. Zo werken wij samen met onder andere opslagbedrijven (voor tijdelijke opslag van uw spullen), klusbedrijven, schoonmaakbedrijven en schildersbedrijven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een flexibel en voordelig verhuisbedrijf?

Neem contact op