TEL: 06 1929 1929 - E-mail: info@minimoves.nl

Goedkoop Verhuizen

Goedkoop Verhuizen Zwolle en omgeving

Hoe MiniMoves goedkoop verhuizen mogelijk maakt

Goedkoop verhuizen, dat maken wij mogelijk. Dit omdat we een klein bedrijf zijn en bijvoorbeeld geen groot pand nodig hebben. We werken met een verhuisbus in plaats van met een vrachtauto. Dat scheelt veel kosten  en is bijvoorbeeld in een stadsomgeving vaak ook sneller en gemakkelijker. Doordat wij de kosten zo laag kunnen houden, kunnen wij u ook goedkoop verhuizen. Onze aantrekkelijke tarieven zijn helder en transparant:

1 man and van€59,- p/u (incl. btw)

2 man and van€98,- p/u  (incl. btw)         

Eventueel kunnen wij bij grotere/complexere klussen een 3e man inzetten. De extra kosten worden dan €39,- per uur.

 • De minimale afname is 2 uren (inclusief reistijd voor/na).
 • Reistijd vooraf vanaf de standplaats (Zwolle Zuid, Schelle) en terug naar de standplaats worden in de urenberekening meegenomen.

Wat is inbegrepen in deze tarieven:

 • Brandstof en kilometers  
 • Een volledige verzekering voor uw spullen tijdens de verhuizing
 • Grote verhuisbus en beschikbaarheid van hulpmiddelen en beschermmateriaal
 • Ervaren, vriendelijke en hardwerkende verhuizers
 • Goedkoop verhuizen en de extra voordelen.

  Natuurlijk zou u zelf een busje kunnen huren en proberen om zelf de manschappen te regelen. Maar bij de huur van een bus komen extra kosten kijken. Als u de bus komt ophalen dient u te tekenen voor een hoog eigen risico. Of u moet een dure afkoopverzekering afsluiten. Daarbij moet u de brandstof zelf betalen en zijn de gratis kilometers gelimiteerd. En heeft u nagedacht over steekwagens, plateaukarretjes, beschermende dekens en spanbanden? Ga er maar vanuit dat u deze er apart bij moet huren.

  MiniMoves levert u het complete pakket. En u krijgt er ervaren en hardwerkende verhuizers bij die weten hoe uw spullen veilig en efficient overgebracht moeten worden. Mocht het toch nodig zijn, dan zijn wij compleet verzekerd. Zo garanderen wij een zorgeloze en toch goedkope verhuizing.

  Goedkoop Verhuizen Zwolle

  Op zoek naar een flexibel en voordelig verhuisbedrijf?

  Neem contact op